En liten oppdatering – dag 3

I dag var andre hele dagen med MacLurven i huset og vi begynner å komme inn i en rutine. Sofus synes han er kjempeplagsom til tider men samtidig fryktelig artig å leke med.  MacLurven har jo kjempeskarpe tenner og setter dem gjerne i Sofus hale, ører eller snuteparti… og Sofus hyler og springer sin vei. Men ikke for lenge i slengen. Sofus har funnet ut den enkelste måten å få være ifred er å hoppe oppi sofan for det klarer jo ikke MacLurven enda, og så står MacLurven på gulvet og strekker seg opp mot sofan mens Sofus terger han utenfor rekkevidde… Veldig artig for oss mennesker å se på.

I morges var første morgene hvor jeg måtte ta meg av begge hundene for søstra mi stod i kø for å få billetter til Harry Potter premieren til oss og tantebarna våre. Å si at det var en utfordring å få med seg to hunder, en som jeg må bære og en som er vant til å springe foran, begge i fleksibånd, få lukket og låst døra uten at sprelleren MacLurven detter ned…. men vi kom oss ned og bort til gressplena utenfor. MacLurven har blitt kjempeflink til å gå opp og ned kantsteiner, noen av dem er jo like høye som han. Han har stort sett vent seg til å ha på halsbånd men det å feste kobbelet er PYTON!!! Han er kjempeflink til å gjøre fra seg på gresset men vi mennesker har ikke helt klart å få med oss intervallene enda. Vi hadde helt glemt at vi må følge med på når han drikker for så x minutter etterpå ta han med ut .. når han spiser er det enklere å følge med for maten lager jo vi men vannet står fremme hele tiden. Men alt i alt har vi ikke hatt så mange uhell inne.

Jeg skal ut med han en tur nå for det er ca 45 minutter siden han spiste så da kan det være at noe skal ut… heldigvis har det sluttet å regne…

Mere senere

Jeg har forresten lagt ut 2 snutter (snutt1 og snutt2) på youtube hvor han leker seg

 

Fortsettelse….

Vi møtte mange på turen vi nettopp var på, først møtte vi Monica og Orkan, så Anne Guri og Luna som var sammen Sofus og vi holdt på å le oss ihjel for Sofus og MacLurven begynte å leke sammen og Sofus´ favorittlek er å springe… så Sofus sprang først og MacLurven etter, rundt og rundt og rundt og rundt og rundt og rundt. MacLurven hadde jo ikke snøre til å holde følge men Sofus tilpasset farten så han hang på. Nå ligger «lille venn» som vi også kaller MacLurven over vannskåla si og sover med føttene gjennom springklene på buret.

Da vi var ut på en av de mange turene våre i dag så var han kongelig, han fant seg en gammel trestamme som ble hugd ned i fjor og så satte han seg midt oppå og kikket utover verden. Flatåsen er en ganske stor verden for en liten valp. Etterpå la han seg på ryggen i gresset og rullet seg, jeg prøvde å ta bilde men det ble jo ikke noe av så jeg setter inn ett jeg tok tidligere på dagen.

Alt i alt vil jeg si at vi begynner å få en dreis på dagene våre og jeg er kjempeglad for at søstra mi har tatt seg fri denne uken. 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s