Flokken blir større

Der vi bor er det mange andre hunder og flokken til MacLurven består, ved siden av Sofus, av Orkan (Dvergschnauzer, 6 år ), Luna (Cavalier King Charles Spaniel, 6 år) og nå også Mira (Golden retriever, 2-3 år).

Vi var på skogtur sammen Mira i dag og de STORKOSTE seg, vi gikk et sted hvor de kunne være løse og MacLurven var kjempeflink og kom hver gang jeg ropte på han. Ikke at han gikk så veldig langt fra oss men han forsvant nå inn i buskene, myra, bekken osv osv. Han er litt redd «levende vann» dvs vann som ikke er sølepytter eller i vannskåler så mens Mira hoppet rett uti bekken og ble gjennomvåt stod MacLurven litt nølende på kanten og så på. Han var god og skitten da vi kom hjem og veldig sliten, jeg la han i buret sitt og jeg hører han snorker.

Det er så viktig med snille, trygge hunder MacLurven kan møte og sosialisere med og noe vi ikke er flinke nok til er å gå tur med dem hver for seg. Vanligvis og av praktiske årsaker går Sofus og MacLurven alltid tur sammen men jeg skal bli flinkere til bare å gå med Mac.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s