Mammabesøk og dyrlegen

I formiddag dro vi på besøk til oppdretter Katrine og Hans Petter og makan til koselige folk skal man lete veldig lenge etter. 🙂 MacLurven syntes Katrine var veeeldig treg med å lukke opp døra og pep og ville inn, så at han kjenner seg igjen er det ingen tvil om. Sita og MacLurven er jo veldig like av utseende og Hans Petter sa de er det i oppførsel også og det lover veldig godt for når han blir større.

Mac brydde seg svært lite om at de nettopp hadde kjøpt seg ny sofa og at han egentlig ikke hadde lov til å være oppi den for Ingeborg var veldig spennende der hun lå i vippestolen sin og han vasket både ansiktet og hendene hennes men hun er veldig vant til hunder og brydde seg ikke noe om det. Etter mammabesøket rakk vi oss hjemmom før vi dro ut igjen, denne gangen til dyrlegen for kloklipp, veiing og litt informasjon. Han har nemlig kastet opp magesyre hver morgen de 4 siste dagene men i minkende mengde etter vi begynte med Vom og Hundemat.

Vi sliter jo litt med å få tatt på føttene og potene hans men han var så sliten i dag at Titti hadde små problemer med å klippe klørne. Han var så sliten at han ikke ville ha godbitene sine engang.

Veide han fikk jeg også gjort og han er 12,6kg akkurat nå og det er så tungt at jeg kjenner det godt når jeg bærer på han. men heldigvis må jeg ikke gjøre det så veldig ofte 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s