Artig årstid

Alle FØRSTE opplevelser er utrolig artige å oppleve sammen valpen. I går var MacLurven og jeg i Granåsen for å gå en liten tur og der hadde det frosset på alle søledammer og den store på parkeringsplassen var også frosset noe MacLurven syntes var veldig rart og underlig. Han gikk bort til dammen for å drikke litt men når han slikket på det fikk han jo ikke i seg noe… så han gikk ut på den og det knaket i isen så han stoppet og kikket ned og rundt seg. Vi fant en søledam som knakk da jeg gikk på den og MacLurven kom springende for å se hva det var… og til hans enorme glede gikk det jo an å spise vannet. Han er vant til å få isbiter og dette var jo ikke noe anderledes enn det. Han prøvde seg på andre pytter og fikk hull på et par, han var litt som isbjørner på jakt som slår med forpotene i bakken.

Bladene som ligger på bakken er også mye mer spennende nå enn før for i går var de bare myke og våte mens i dag er de frosset, harde og går an å tygge mer på.

Endene i andedammen var like spennende men også litt skumle og hadde jeg ikke hatt bånd på han hadde han nok hoppet uti til dem. Han var på god vei ut i vannet selv om han ikke liker å bli våt på potene.

Det er mye å le og kose seg med når man har valp 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s