Soveplass

MacLurven sover ofte ute på verandaen nå for tiden. Han vandrer litt rundt og ligger ofte ved vinduene vi har slik at han kan se utover plassen foran og dermed følge med på domenet sitt.

Det går ofte både hunder, katter og andre folk forbi og MacLurven følger med dem men lager ikke en lyd. Selv om det er kjentfolk/hunder og de ser at han ser dem kommer det ikke et boff fra han, ikke når vi går forbi med Sofus heller. Men når vi runder hjørnet for å gå inn – DA – kommer han med gladbjeff og springer til utgangsdøra for å møte oss.

Etter lang tid foran vinduene hopper han opp i stolen sin og krøller seg sammen der med hodet hvilende på armlenet. Stolen står slik til at han fremdeles får til å se ut og oppi stolen ser han jo ENDA mer enn når han er på bakken.

Hundesenga i bakgrunner har ALDRI blitt brukt, hverken av MacLurven eller Sofus, så den fungerer som oppbevaringssted for lekene ute.

Reklamer

4 tanker om “Soveplass

 1. Tønsbergtrioem

  Han er så fin, den godeste McLurven. Herlig hvordan de finnes seg til rette og finner plasser som er helt perfekte for dem. Frost også er veldig glad i å ha en oversikt over området og hva som skjer.

 2. bettebett Innleggsforfatter

  Takk for det 🙂 Cavalieren vår har også en fast plass på verandaen, han har valgt seg en benk så han kommer ENDA høyere opp enn MacLurven. Godt å se at de koser seg ihvertfall 🙂

 3. Ingers blog

  Mac Lurven koser seg i stolen sin. Tror det er lik for fl. de må ha oversikten.

  Må si han er flink å ikke bjeffe på de det går forbi, han er jo en «liten! valp enda.

 4. bettebett Innleggsforfatter

  Takk for hyggelig kommentar.

  Jeg er helt enig, han er kjempeflink til å IKKE bjeffe, både han og Sofus vet at om de bjeffer så må de inn for de får ikke være der ute om de bjeffer. Men det er imponerende, spesielt når han ser oss eller andre kjente folk og hunder. 🙂

  Han var nettopp på verandaen en times tid og sov litt men kom bort til døra og ville komme inn for så å legge seg i buret sitt for natten. Han er knallsøt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s