Klikkerkurs

I begynnelsen av mars skal MacLurven og jeg på kurs i innføring i klikker og det gleder jeg meg veldig til. Jeg vet jo at en klikker kan gjøre trening mye enklere og alt som kan gjøres enklere er jeg tilhenger av 🙂

Mer info senere

Reklamer

8 tanker om “Klikkerkurs

 1. Ellen

  Kom på en ting, kan jo kommentere fra mobilen :p Blir uten avsnitt da.. Men skulle bare si at jeg gleder meg til å høre hvordan kurset går 😀 Og det blir sportshunder igjen? klikker er utrolig artig å jobbe med, er glad vi begynte med det fra dag 1 med Thorvald (: Dog har vi gjort noen nybegynnerfeil, som vi jobber med å rette opp (for mye lokking, og for lite shaping, skulle helst hatt Thorvald litt mer kreativ), satser på at det går seg til med litt riktig jobbing, hehe. Jeg syns kurs er utrolig artig jeg, selv om det er gøy å jobbe og finne ut av ting selv er det verdifullt å se seg selv utenfra litt, særlig om instruktørene er gode! Vi skal på sporkurs i mai, dét tror jeg blir artig! Thorvald digger å spore, så det tror jeg muligens blir noe å fortsette med, men da er det greit om vi lærer oss litt grunnleggende først (:

 2. Tønsbergtrioen

  Frost er klikkertrent, med stor suksess. Et veldig fint arbeidsverktøy! Gleder meg til å høre hvordan dere syns det er.

  Frost blir iallefall helt gal av lykke når han ser en klikker:)

 3. bettebett Innleggsforfatter

  Du er ikke så dum du, mobilen kan jo absolutt brukes til å kommentere 🙂

  Nei, det er ikke gjennom Sportshunder denne gangen, de skal dessverre ikke ha klikkerkurs med det første. En bekjent som også har hunder skal holde kurs i innføring med klikker, det blir 7 instruktører og kurset varer i 3 timer. Jeg regner med at jeg lærer det jeg trenger til å gjøre bruke klikkeren på en fornuftig måte og så ordner jeg resten selv. Jeg har prøvd klikker med MacLurven tidligere men det er som du sier at en gjør noen nybegynner feil og så gjetter man seg til hvordan man skal gjøre det og så sklir det bare ut til man legger fra seg klikkeren.

  Leste nettopp det du skrev om kurset du og Thorvald var på og møte/hilsetrening er noe vi også jobber med og det hørtest kjemepbra ut det du/dere fikk til.

  Sporkurs høres kjempeartig ut, jeg elsker også kurs men ser at det at vi ikke har bil legger en stor begrensning på hva jeg orker melde oss på. Jeg setter grensen ved å ta 1 buss, må jeg bytte buss blir det ikke kurs. 🙂

 4. Tønsbergtrioen

  «Problemet» med Frost er at han blir så ivrig når klikkeren kommer frem at jeg kjapt la på verbale kommandoer på ganske mye, rett og slett fordi Frost ble stresset av å ikke få konkret beskjed – for da tilbyr han alt han kan på rad og rekke, i påvente av at han skal gjøre det rette.

  Så jeg har vel strengt tatt trent i en kombo av klikker og lokking, men med stor suksess! 🙂

 5. bettebett Innleggsforfatter

  Jeg liker også bedre å gi verbal kommando enn å vente på at MacLurven skal gjette seg frem til hva det er jeg er ute etter. Men så lenge det funker må jo det være like bra 🙂

 6. Jenny

  Hei. Hvor er det du skal på klikkerkurs? Jeg er også veldig interessert i klikkertrening, og kunne godt tenkt meg å komme meg på kurs. Men har sett så få kurs i trondheim.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s