Solen er tilbake!

Vinteren i Trondheim er lang og mørk men nå får vi mer og mer dagslys og det er så fantastisk herlig! Jeg elsker å bo i et land og klima som forandrer seg så mye i løpet av et år.

I går var det til og med solskinn og blå himmel så vi tok med hundene til Haukvannet og gikk rundt der, en kjempefin tur OG jeg fikk tatt noen bilder 🙂 Jeg hadde selvfølgelig ikke med kameraet mitt så de er litt gruggete mobil bilder.

IMG_1846

Sofus hadde ikke så veldig lyst til å bli med – men på tur måtte han

IMG_1849 csopy

Dette er egentlig et bilde av MacLurven som vil fremover og dermed trekker men han har skjønt at vi ikke går videre før han slutter å trekke så han setter seg likegodt. Her ser det jo ut som at også han er glad for at solen er tilbake 🙂 Sofus snuser i bakgrunnen.

IMG_1855

Potesokker har vi begynt med også for han får ofte store isklumper mellom poteputene som gjør det vanskelig å gå for han, så sokker er en enkel løsning. Han HATER det når jeg tar de på han men når de først er på er det ingen problem.

IMG_1860

Vakker da?

IMG_1867

Isskjegg fikk han også, han ser litt forskremt ut på dette bilder men han liker enda ikke å gå inn i bila, men har ikke kastet opp på lenge og det er godt for både han og oss.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s