I hundeparken

I dag kom vi oss endelig til hundeparken på Havstein igjen, det er lenge siden vi har vært der men det blir mer fremover.

IMG_1988 kopi copy

Det var ingen der da vi kom og hundene sprang, dvs MacLurven sprang mens Sofus holdt seg ved gjerdet. Han har jo lært at han blir gruset av MacLurven om han våger seg utpå. Men ved hjelp av noen godbiter ble han modigere han også.

IMG_1995 kopi copy

Å springe er livet synes Mac.

IMG_1996 kopi copy

Neste gang skal jeg ha med noen tennisballer eller noe andre leker jeg kan sysselsette Mac med, men vi fant restene av en ball som han lekte litt med.

IMG_1999 kopi copy

Fin i farta da 🙂

IMG_2008 kopi copy

Lukte, lukte, lukte, lukte og lukte enda mer.

Vi var egentlig på vei til å dra da det kom ei dame med ei collie/flat mix tispe på 3 år og de kom inn til oss. Mac ville veldig leke og bjeffet glad, Sofus er jo litt mer skeptisk så han knurret litt og holdt seg ved føttene mine. Tispa var veldig nervøs og likte ikke alle hunder sa eieren men ingen kan motstå Mac og Sofus og snart sprang de og lekte alle tre. Jeg måtte holde igjen Mac en stund for Sofus og den andre hunden lekte så godt sammen og da ble Mac litt sjalu og gruste Sofus. De lekte lenge sammen og vi var der i rundt 1,5 time tilsammen. Begge hundene sovnet da vi kom hjem og ligger enda slått ut på gulvet, nå 2 timer etterpå.

En god dag for hundene blir en god dag for meg 🙂

Reklamer

2 tanker om “I hundeparken

  1. Kjersti

    Når hundene ligger utslitt og sover lykkelige, da vet man at man har gjort noe riktig med de, og da blir man glad selv. En lykkelig hund gir et lykkelig mammahjerte 🙂

  2. bettebett Innleggsforfatter

    Ja så absolutt 🙂 I helga skaljeg prøve den iq-testen du blogget om, så får vi se hvor smarte MacLurven og Sofus er i forhold til Nairo 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s