Bekymringer, bekymringer, bekymringer

Jeg er så anspent at jeg er som en gitarstreng for tiden. Jeg synes 2014 har vært et år fult av hunde-plager og det er ikke over enda.

Sofus, cavalieren vår, har gått ned mye i vekt og vi kom nettopp tilbake fra dyrlegen etter ny veiing. Han hadde gått opp 300gram før jul men i løpet av påsken har han gått ned igjen. I dag veide han 7.98kg. Vanligvis veier han rundt 10. Han er beinete og hard å ta på, spiser og spiser og spiser og spiser og alt kommer ut igjen. Massive mengder avføring til å være en så liten hund!

Før påske tok de blodprøver av han for å sjekke for diabetes men det var heldigvis ikke det. Dyrlegen vi var hos i dag tror at det er betennelse i bukspyttkjertelen (pankreatitt) og vi skal levere Sofus der i morgen tidlig slik at de får tatt ultralyd og flere prøver av han. Jeg HÅPER det viser seg å være pankreatitt for da vet vi hva som er galt og kan gjøre noe med det.

I påsken fikk Sofus en flått på bakfoten som han gnagde av og dermed fikk et stygt sår av så han går i tillegg på antibiotika og gikk med hjelm hele påsken.

I tillegg halter MacLurven fremdeles inniblant og jeg holder på å bli sprø. Eller utslitt…. Synes det er nok nå. 😦

 

 

 

 

 

 

Reklamer

11 tanker om “Bekymringer, bekymringer, bekymringer

 1. Kjersti

  Det er så vondt når våre firbeinte venner ikke har det bra, og det at de ikke selv kan si hva som er galt, gjør det jo bare verre.
  Jeg håper dere nå i tur og orden får svar på hva som er galt og hva som kan/bør gjøres, slik at dere kan få normalisert hverdagen igjen.
  God bedring til både Sofus og MacLurven!

 2. gryanettn

  Uff, det er ikke noe artig når de ikke er iform. Heller ikke særlig og ikke vite hva som er galt, så håper dere får svar på hva det er. God bedring til dem begge fra Baldrian og meg!

 3. boerboelheidi

  Uff, så vondt. Håper det er noe som er enkelt å gjøre noe med, og at det bedrer seg.
  Forstår godt at du blir anspent, man blir veldig sliten av å gå slik så lenge 😦
  God bedring!

 4. Kristina

  åh, så utruleg kjedeleg å lese! Skjønar godt at du håpar det er pankreatitt – då veit du jo i det minste kva det er som er i vegen! Det verste er å gå rundt og ikkje vite, og ikkje kunne gjere noko med det. God bedring til Sofus, eg kryssar fingrane for at veterinæren finn ut av det, og at Sofus vert frisk att så fort som fy! 🙂

 5. Tilbaketråkk: Dyrlegebesøk Sofus i går. « Hakasitas Askeladden - MacLurven

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s