Foring

Nå er MacLurven nesten 10 måneder og matmessig sett har han vært mye vanskeligere enn Sofus var. Etter få måneder nektet han å spise tørrforet sitt lenger så vi prøvde et annet merke uten at det hjalp helt til vi startet med Vom og Hundemat. Rått funket for han og jeg kjøpte inn pølse på pølse med valpeforet. Helt til Mac en dag nektet å spise det også… noen sa det var pga løpetid og at han var kommet i pubertet men åkke som…. hunden ville ikke spise. Men Vom og Hundemat har også andre for enn valpeforet så nå bytter vi på tre andre typer så han ikke skal gå lei med det første. I går ville jeg teste han og ga han valpeforet men han bare snudde seg og gikk….

———–

Vi har slitt en del med foringen for Sofus vil ha MacLurvens mat og MacLurven blir lett stresset og går heller fra maten sin. Så nå et par år uti får de mat samtidig men jeg står mellom dem slik at MacLurven kan få matro. Det var MYE enklere da vi bare hadde en hund! 🙂

Sofus får fremdeles tørrfor og Mac Vom og Hundemat men han spiser slett ikke hver dag og noen ganger vil han heller ha tørrfor enn V&H, men jeg tenker slik at han spiser når han er sulten og får i seg det han trenger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s